AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içinde yumurta görmek

Kahve falında yumurta içinde yumurta görmek

Kahve falında yumurta içinde yumurta görmek kısmetin ve şansın açılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta içinde yumurta gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde yumurta görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında su içinde yumurta görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir