AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın içinde yumurta gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta yumurta görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, amacına ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprak altında yumurta görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak daha isabetli kararlar alacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa yumurta görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir