AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın yumurtası görmek

Kahve falında kadın yumurtası görmek

Kahve falında kadın yumurtası görmek mevki makam sahibi olunacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın yumurtası gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kadın yumurtası görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadın yumurtalık görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın yumurtalığı görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurta almak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işarettir.

Kahve falında saça yumurta sürmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında denizden yumurta toplamak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında parlayan yumurta görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bal ve yumurta görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir