AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet yumurta görmek

Kahve falında bir sepet yumurta görmek

Kahve falında bir sepet yumurta görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sepet yumurta gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Kahve falında bir sepet yumurta görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek bir süre zorluk çekeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta sepeti görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Kahve falında sepette yumurta görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında sepet yumurta görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir