AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten birini itmek

Kahve falında yüksekten birini itmek

Kahve falında yüksekten birini itmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten birini itmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten birini itmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birini merdivenden itmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında arabayı itmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini uçuruma itmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işarettir.

Kahve falında birini çukura itmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini denize itmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir