AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte mahsur kalmak

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak çok büyük hayır duası alınacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde mahsur kalmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, her zaman hak ettiğini alacağına işarettir.

Kahve falında karda mahsur kalmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında adada mahsur kalmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir