AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda mahsur kalmak

Kahve falında karda mahsur kalmak

Kahve falında karda mahsur kalmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında karda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında karda mahsur kalmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sıkılacağı bir haber almaya inanılır.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak kafasının sakinleşeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağda mahsur kalmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odada mahsur kalmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda mahsur kalmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak aile hayatının kötüye gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir