AnaSayfa / Genel / Kahve falında adada mahsur kalmak

Kahve falında adada mahsur kalmak

Kahve falında adada mahsur kalmak kötü olayların meydana geleceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Kahve falında adada mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında adada mahsur kalmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında adada kalmak sermayesinin çoğalacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında yasin adamak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında koyun adamak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir adada olduğunu görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalettir.

Kahve falında oruç adamak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz adamak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kendini adada görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir