AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklikten inmek

Kahve falında yükseklikten inmek

Kahve falında yükseklikten inmek kurulu düzeninin devam edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hasta ise bakacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına inanılır.

Kahve falında yükseklikten inmek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek duvardan inmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek böylece kendine güveneceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek inmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek kalp kırıklığı olacağına, yeni iş kollarına girileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir