AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek inmek

Kahve falında yüksek inmek

Kahve falında yüksek inmek zor ve kötü günlerin geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek inmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden inmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mal edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten iple inmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksekten inmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir