AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere tırmanmak

Kahve falında yükseklere tırmanmak

Kahve falında yükseklere tırmanmak eşlerin boşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yükseklere tırmanmak gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında yükseklere tırmanmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir