AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yeni bina görmek

Kahve falında yüksek yeni bina görmek

Kahve falında yüksek yeni bina görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, çok daha iyi günler göreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yeni bina gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüksek yeni bina görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yeni binalar görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak hayırlı haberler getireceğine, gelişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir