AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı suyun dışında görmek

Kahve falında balığı suyun dışında görmek

Kahve falında balığı suyun dışında görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, düzeninin yıkılmayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında balığı suyun dışında gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Kahve falında balığı suyun dışında görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun dışında balık görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında su dışında balık görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında su üstünde balık görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında su içen balık görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında su içinde balık görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında su ve balık görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir