AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dışında balık görmek

Kahve falında su dışında balık görmek

Kahve falında su dışında balık görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında su dışında balık gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Kahve falında suyun dışında balık görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında balığı suyun dışında görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Kahve falında su dışında balık görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında tatlı su balığı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir