AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde balık görmek

Kahve falında su üstünde balık görmek

Kahve falında su üstünde balık görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, borçlanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında su üstünde balık gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında su üstünde balık görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde balık görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde balık görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, içinin ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında balık üstünde görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık üstünde yürümek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulur.

Kahve falında üstünde balık görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında balıkların üstünde yürümek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir