AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde balık görmek

Kahve falında su içinde balık görmek

Kahve falında su içinde balık görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hata yapılacağına, rızkın genişleyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hedeflerini tutturacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde balık gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yılan balığı görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında akan su içinde balık görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında su içinde balık tutmak bedeninin şifa bulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek ağzının tadının bozulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir