AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve balık görmek

Kahve falında su ve balık görmek

Kahve falında su ve balık görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, ona emek vereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında su ve balık gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Kahve falında balık suya atmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Kahve falında akan su içinde balık görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında su üstünde balık görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde büyük balık görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında balığa su vermek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir