AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek sur görmek

Kahve falında yüksek sur görmek

Kahve falında yüksek sur görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sur gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek sur görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında suriyeli görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ağzının tadının bozulacağına inanılır.

Kahve falında kale suru görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sur sesi duymak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kale sur görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suriyeyi görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine inanılır.

Kahve falında suriye görmek istediği arabaya bineceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir