AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam mevki görmek

Kahve falında makam mevki görmek

Kahve falında makam mevki görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Kahve falında makam mevki gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız destekleniyor.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makam mevki görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak amacına ulaşabileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mevki görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mevki yükselmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir