AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden atlamak

Kahve falında merdivenden atlamak

Kahve falında merdivenden atlamak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında merdivenden atlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden atlamak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven atlamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden atlamak Allah katında yükseleceğine, fakirliğinin biteceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza balıklama atlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir