AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek kule görmek

Kahve falında yüksek kule görmek

Kahve falında yüksek kule görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, başarılarını arttıracağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sağlığının geri geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek kule gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çok yüksek kule görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek kule görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında galata kulesi görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eyfel kulesi görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kule yapmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pisa kulesi görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir