AnaSayfa / Genel / Kahve falında eyfel kulesine çıkmak

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında eyfel kulesi görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kule çıkmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, işlerinin ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuleye çıkmak büyük paralara sahip olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek kule görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kule görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir