AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuleye çıkmak

Kahve falında kuleye çıkmak

Kahve falında kuleye çıkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuleye çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuleye çıkmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kule çıkmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hem işinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuleden atlamak ekmeğinin bereketleneceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kule vinç görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kule görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında pisa kulesi görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir