AnaSayfa / Genel / Kahve falında kule çıkmak

Kahve falında kule çıkmak

Kahve falında kule çıkmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, her nimetin lezzetine varacağına, para ve zaman ayıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, dertlerine çare bulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kule çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında kule çıkmak hayal kırıklığına uğratılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuleye çıkmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında galata kulesini görmek zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz kule görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eyfel kulesi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir