AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek kaya görmek

Kahve falında yüksek kaya görmek

Kahve falında yüksek kaya görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek kaya gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalıklar görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek kayalık görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek kaya görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kayalardan akan su görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında kayalık dağ görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kayadan denize atlamak şansın önünün kesileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir