AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek katlı binalar görmek

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, konfor içinde olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işleri yoluna sokacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binalar gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek işlerinizin bozulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında katlı bina görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında çok katlı bina görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında çok katlı binalar görmek karanlığın biteceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında iki katlı bina görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında üç katlı bina görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir