AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek gemiye binmek

Kahve falında yüksek gemiye binmek

Kahve falında yüksek gemiye binmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yüksek gemiye binmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya belli girişimlerinizin ivme kazanması için gerekenleri yapmalısınız.

Kahve falında yüksek gemiye binmek masrafların altında kalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında yük gemisine binmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında savaş gemisine binmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış gemiye binmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bir gemiye binmek parasal anlamda rahat edeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir