AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski gemiye binmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında gece gemiye binmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemi binmek elde edilen nasibin artacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yük gemisine binmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında büyük gemiye binmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye binmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir