AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek büyük paralar kazanılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında denizde gemiye binmek her şeyin yolunda gideceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye binmek deniz görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gemiye binmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle gemiye binmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir