AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ inmek

Kahve falında dağ inmek

Kahve falında dağ inmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ inmek gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında dağdan iple inmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında dağdan aşağı inmek sevap işleyeceğine, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ inmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan inmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağdan inmek dertlerin yükünden kurtulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan koşarak inmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir