AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden inmek

Kahve falında yüksek yerden inmek

Kahve falında yüksek yerden inmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmek gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, seyahatlere katılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir