AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan inememek

Kahve falında yüksek binadan inememek

Kahve falında yüksek binadan inememek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan inememek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında yüksek binadan inememek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden inememek mutluluğunun zedeleneceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inememek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek adının tüm dünyaya yayılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak maddi güç sahibi olacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir