AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı havada görmek

Kahve falında balığı havada görmek

Kahve falında balığı havada görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, güzel bir evliliğe, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı havada gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında balığı havada görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında havada yüzen balık görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında havada uçan balık görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada balık tutmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada balık yakalamak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında havada balık görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hava saldırısı görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir