AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada balık görmek

Kahve falında havada balık görmek

Kahve falında havada balık görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, umutsuz olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında havada balık gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Kahve falında havada yüzen balık görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında havada balık yakalamak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında balığı havada görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında havada balık görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada balık tutmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada uçan balık görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havayı bulutlu görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir