AnaSayfa / Genel / Kahve falında hava saldırısı görmek

Kahve falında hava saldırısı görmek

Kahve falında hava saldırısı görmek şifa edineceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında hava saldırısı gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Kahve falında hava saldırısı görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek çeşitleneceğine, atılan adımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında helikopter saldırısı görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak en pahalı evlerde oturacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla saldırılmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvanın saldırısına uğramak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah saldırısına uğramak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir