AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada balık tutmak

Kahve falında havada balık tutmak

Kahve falında havada balık tutmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada balık tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında havada balık tutmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında havada yüzen balık görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında balığı havada görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havada uçan balık görmek çekilen acıların unutulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında havada balık yakalamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada balık görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak rahatının yerinde olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz balık tutmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir