AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada balık yakalamak

Kahve falında havada balık yakalamak

Kahve falında havada balık yakalamak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, gönlünce harcama yapmasına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında havada balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında havada balık yakalamak kendisine istediklerini nasip edeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında havada yüzen balık görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Kahve falında havada balık görmek ne yöne gideceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçan balık görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında havada balık tutmak renk ve eğlence geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında balığı havada görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük balık yakalamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde balık yakalamak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir