AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden düşüyormuş gibi olmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak zengin olunacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak işlerinde atılıma geçeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak terfi alamayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir