AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, elindekileri de alıp götüreceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde namaz kılmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden ev almak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmek sadaka ya da zekat vereceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, imkân sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, işlerin düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir