AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahsur kalmak

Kahve falında mahsur kalmak

Kahve falında mahsur kalmak umutlarının boşa çıkmayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında adada mahsur kalmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında odada mahsur kalmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında binada mahsur kalmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde mahsur kalmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında dağda mahsur kalmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolda mahsur kalmak tatsızlıkların aşılacağına, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir