AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepede kar görmek

Kahve falında yüksek tepede kar görmek

Kahve falında yüksek tepede kar görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepede kar gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Kahve falında yüksek tepede kar görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepe görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak kötü haberler alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Kahve falında birini yüksek tepede görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir