AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan inmek

Kahve falında dağdan inmek

Kahve falında dağdan inmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, gelişmelerin olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan inmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında dağdan inmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan koşarak inmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek bol bol moral depolanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağdan inmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına yorulur.

Kahve falında dağdan aşağı inmek işlerinin büyüyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağdan inmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir