AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağ görmek

Kahve falında yüksek bir dağ görmek

Kahve falında yüksek bir dağ görmek kederlerinin son bulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, toplumda yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağ gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağda olmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağları görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek dağ görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir