AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan inmek

Kahve falında yüksek bir binadan inmek

Kahve falında yüksek bir binadan inmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansın yüzüne güleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kötü duygularından arınacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kazancı arttıracağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek kötü ve zor günler geçireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binadan inmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında binadan aşağı inmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında iple binadan inmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binadan inmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir