AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binada oturmak

Kahve falında yüksek bir binada oturmak

Kahve falında yüksek bir binada oturmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binada oturmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında yüksek bir binada oturmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında yüksek binada oturmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işarettir.

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek iyi geçim halinde kalacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Kahve falında binada oturmak bütçesinin küçüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak hayata daha sıkı tutunacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir