AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında yıkılacak bina görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında binanın üzerine yıkıldığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan binanın içinde olmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın yıkılmasını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir