AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturduğun binayı görmek

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski oturduğun binayı gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında binada oturmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binada oturmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binada oturmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük eski bina görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Kahve falında eski binaya girmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir bina görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir