AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina yapmak

Kahve falında yüksek bina yapmak

Kahve falında yüksek bina yapmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bina yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında yüksek bina yapmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, şansının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çok yüksek bir binada görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bina görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir