AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina üstünde olmak

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hedeflerine ulaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın üstünde görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın üstünde olmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde bina görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bina üstünde olmak her şeyin sarpa saracağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında binanın en üstünde olmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir