AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın üstünde görmek

Kahve falında binanın üstünde görmek

Kahve falında binanın üstünde görmek ruhlarına mevlit okutacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üstünde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında binanın üstünde görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bina üstünde olmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işarettir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında binanın üstünde olmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en üstünde olmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında binaların üstünden uçmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde bina görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir